پدیده تراول

بیمه های مسافرتی خدمات متنوعی به مسافران ارائه می‌کنند، برای مثال:

دندان‌پزشکی

فوریت‌ پزشکی

بیمه اموال

مفقودی چمدان

در صورت تحویل به بار هواپیما

مشاور حقوقی

اورژانس هوایی

وقفه سفر

کنسلی سفر

هزینه بازگشت غیرمنتظره

هزینه‌های مربوط به تحویل دارو

درصورتی‌که داروهای ضروری بیمه‌گزار مفقود شود، حتی اگر این داروها قبل از سفر توسط پزشک تجویز شده باشد، شرکت بیمه هزینه ارسال دارو را برای بیمه‌گزار به‌طور کامل پرداخت می‌کند.

هزینه‌های پزشکی و بستری شدن هنگام بروز حادثه

با داشتن بیمه مسافرتی می‌توان از بابت هزینه‌های ناشی از بیماری یا حادثه‌ی خاصی که در سفر رخ می‌دهد، آسوده‌خاطر بود. شرکت کمک‌رسان تا سقف تعهدات (که در بیمه‌نامه قیدشده) هزینه‌های مربوط به درمان، بستری شدن، معاینه، جراحی و... را متقبل می‌شود. این پوشش غالباً دارای فرانشیز است. طبق آمار سایت رسمی شرکت‌های بیمه سامان، پارسیان و پاسارگاد، فرانشیز این پوشش در این شرکت‌ها 25 یورو است. در موارد صدمات جسمی حاد یا بستری شدن بیش از 24 ساعت، این پوشش فاقد فرانشیز است. برای مثال اگر شخصی در سفر دچار صدمه‌ای جسمی شود که 150 یورو هزینه داشته باشد، درصورتی‌که جزو موارد استثنا نباشد، 125 یورو از هزینه به عهده شرکت بیمه و 25 یورو به عهده بیمه‌گزار است.

بازگرداندن بیمه‌گزار به کشورش در صورت بروز حادثه

در صورت وقوع بیماری یا حادثه برای بیمه‌گزار، شرکت کمک‌رسان موظف است اقدامات لازم را برای انتقال بیمار به یک بیمارستان یا مرکز درمانی و یا بازگرداندن او به کشورش انجام دهد. با توجه به وضعیت بیمه‌گزار آسیب‌دیده، شرکت کمک‌رسان در مورد بازگرداندن وی به کشورش یا مداوای او در محل تصمیم‌گیری می‌کنند. اگر آسیب ضروری باشد یا بنا به تشخیص تیم پزشکی نیازی به بازگرداندن بیمه‌گزار نباشد، نسبت به انتقال بیمه‌گزار به یک مرکز درمانی مجهز و درمانش اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

همچنین برای انتقال بیمه‌گزار شرکت کمک‌رسان موظف است با برقراری تماس تلفنی با پزشک معالج بیمار، از مناسب‌ترین روش برای انتقالش استفاده کند.

پوششهای بیمه مسافرتیقوانین خاص خود را دارد در صورت توضیحات بیشتر با شماره های دفتر پدیده تراول تماس بگیرید

هزینه‌های ضروری دندان‌پزشکی

بیمه مسافرتی هزینه‌های درمان مشکل دندان را تا سقف مقرر (که در بیمه‌نامه ذکر شده) پرداخت می‌کند. این هزینه‌ها اغلب شامل معالجه دندان‌درد، درمان عفونت و کشیدن دندان است. طبق اعلام بیمه سامان، پارسیان و پاسارگاد از سایت رسمی، فرانشیز این پوشش 25 یورو است. مثلاً اگر بیمه‌گزار دچار عفونت دندان شود و مبلغ 100 یورو بابت درمان آن بپردازد، 25 یورو از هزینه را بیمه‌گزار و 75 یورو از آن را شرکت کمک‌رسان تقبل می‌کند.

بازگشت اعضای درجه 1 خانواده به همراه بیمه‌گزار

اگر شخص بیمه‌گزار فوت کند یا دچار بیماری شود که به بیش از 10 روز بستری شدن نیاز داشته باشد، شرکت کمک‌رسان هزینه بازگشت یکی از همراهان درجه اول بیمه‌گزار را پرداخت می‌کند؛ به شرطی که فرد همراه، قادر به بازگشت با وسیله نقلیه خود یا وسیله از قبل تعیین‌شده نباشد.

بازگرداندن جسد بیمه‌گزار به ایران در صورت فوت

در صورت فوت بیمه‌گزار در سفر، شرکت کمک‌رسان اقدامات لازم را برای انتقال جسد وی به کشور محل اقامت انجام می‌دهد و هزینه‌های موردنیاز را تقبل می‌کند. بیمه مسافرتی در برابر هزینه خاک‌سپاری یا مراسم ترحیم، هزینه‌ای پرداخت نمی‌کند.

انتقال اضطراری یکی از اعضای درجه یک خانواده بیمه‌گزار

اگر بیمه‌گزار دچار بیماری شود که بیش از 10 روز نیاز به بستری شدن داشته باشد، شرکت بیمه هزینه‌ی رفت‌وآمد و اقامت یکی از اعضای درجه‌ یک خانواده فرد را به محلی که بستری شده است، تقبل می‌کند. هزینه و مدت زمان اقامت فرد همراه در شرکت‌های مختلف بیمه دارای سقف متفاوتی است.

هزینه‌های ناشی از تأخیر در حرکت

درصورتی‌که وسیله نقلیه بیمه‌گزار بیش از حد مشخصی تأخیر داشته باشد، بیمه‌گزار می‌تواند هزینه‌های ضروری اضافی ایجادشده (حمل‌ونقل، اقامت، غذا و...) را تا سقف مشخصی به شرط ارائه صورتحساب، دریافت کند. سقف هزینه‌ها بستگی به میزان تأخیر وسیله نقلیه دارد.

برای مثال برای بیمه مسافرتی سامان،بیمه مسافرتی پارسیان و بیمه مسافرتی پاسارگاد اگر وسیله نقلیه بیش از 6 ساعت تأخیر داشته باشد، طبق موارد زیر شرکت کمک‌رسان هزینه خسارات را پرداخت می‌کند:

بین 6 تا 12 ساعت تأخیر، تا سقف 45 یورو هزینه‌های اضافی به وجود آمده را جبران می‌کند.

بین 12 تا 18 ساعت تأخیر، تا سقف 90 یورو هزینه‌های اضافی به وجود آمده را جبران می‌کند.

بین 18 تا 24 ساعت تأخیر، تا سقف 135یورو هزینه‌های اضافی به وجود آمده را جبران می‌کند.

بیش از 24 ساعت تأخیر، تا سقف 180 یورو هزینه‌های اضافی به وجود آمده را جبران می‌کند. سقف پرداخت این شرکت‌ها بابت این خسارت، 180 یورو است.

طبق گفته سایت رسمی بیمه‌های سامان، پارسیان و پاسارگاد، این هزینه به شرط برقراری بندهای زیر پرداخت می‌شود:

تأخیر به دلیل اعتصاب کارگران فرودگاه، شرکت‌های خدماتی یا شرکت‌های هواپیمایی شامل این پوشش نمی‌شود.

پروازهای چارتر یا در کل تمام بلیت‌های لحظه آخری از این پوشش مستثنی هستند.

برای اخذ خسارت باید علت و زمان تأخیر به‌صورت کتبی موجود و مورد تأیید شرکت حمل‌ونقل مربوطه یا نمایندگانش قرارگرفته باشد.

هزینه‌های مربوط به این خسارت، از زمانی که بیمه‌شده جا رزرو کرده باشد، محاسبه می‌شود.

پرداخت هزینه در صورت فقدان بار

اگر بار بیمه‌گزار در مقصد تحویل داده نشود (به‌جز مقصد "ایران") شرکت بیمه تا سقف مشخصی خسارت فقدان بار را به بیمه‌گزار پرداخت می‌کند؛ به شرطی که تا 21 روز بار بیمه‌گزار پیدا نشود و مفقودی اعلام شود. به‌منظور گرفتن خسارت بار، بیمه‌گزار باید گزارشی مکتوب از شرکت هواپیمایی یا فرودگاه به شرکت بیمه ارائه دهد.

بیمه مسافرتی سامان و بیمه مسافرتی ایران در این حالت به ازای هر کیلو بار، 20 یورو و تا سقف 800 یورو خسارت پرداخت می‌کند.

بیمه مسافرتی پارسیان و بیمه مسافرتی پاسارگاد، تا سقف 200 یورو هزینه خسارت را پرداخت می‌کنند.

یافتن و ارسال بار

در صورت فقدان بار، شرکت کمک‌رسان باید بیمه‌گزار را در زمینه اعلام مفقودی یا شکایت بابت سرقت راهنمایی کند. اگر بار بیمه‌گزار پیدا شود، حمل بار به محل اقامت بیمه‌گزار یا کشور وی به عهده شرکت کمک‌رسان است.

در صورت پیدا شدن بار بیمه‌گزار باید هزینه‌ای را که شرکت کمک‌رسان بابت خسارت فقدان بار تقبل کرده است، بازگردانده شود.

تأخیر در رسیدن چمدان‌ها

چنانچه بار همراه بیمه‌شده تا مدت مشخصی به وی تحویل داده نشود، شرکت بیمه هزینه‌هایی را که بیمه‌شده متحمل می‌شود، تا سقف مشخصی که در بیمه‌نامه ذکرشده پرداخت می‌کند. این هزینه‌ها شامل لباس و لوازم بهداشتی و یا مدت مشخصی که در بیمه‌نامه ذکرشده (هرکدام که زودتر واقع شود) است.

در بیمه مسافرتی سامان اگر بار بیمه‌گزار تا 12 ساعت تحویل داده نشود (به استثنا کشور محل اقامت "ایران")، شرکت کمک‌رسان تا سقف 250 یورو هزینه‌های خرید لباس‌های ضروری و لوازم بهداشتی یا ظرف 48 ساعت را (هرکدام زودتر واقع شود) پرداخت می‌کند.

در بیمه مسافرتی پارسیان و بیمه مسافرتی پاسارگاد اگر بیمه‌گزار تا 6 ساعت بار خود را تحویل نگیرد، شرکت کمک‌رسان تا سقف 100 یورو هزینه‌های اضطراری را به بیمه‌گزار به شرط ارائه فاکتور پرداخت می‌کند. در این دو بیمه مسافرتی، شرکت هواپیمایی حتماً باید وابسته به یاتا باشد.